Ruth (29)

"Hos weClean drar hele teamet i samme retning. Til og med eierne vasker selv. Det er inspirerende. "

Jeg kommer fra Kenya og har bodd i Tanzania, men også en liten periode i Uganda. Og da jeg var i Uganda møtte jeg en vaskedame som pleide å fortelle historier om alle de fantastiske tingene hun hadde opplevd i utlandet, og som alltid sa ”fortell historiene mine videre”. Vi pleide å spørre hverandre ”hvordan kan alt dette være sant? Hvorfor gjør hun ikke noe annet enn å vaske hvis hun har opplevd så mye?”. Jeg har begynt å tenke på henne igjen nå i det siste, etter at jeg kom til Norge.

Jeg liker å jobbe, og jeg liker å gjøre jobben min så godt som overhodet mulig. Og jeg har ikke møtt en eneste vanskelig kunde enda. WeClean passer veldig godt med studier, og jeg har anbefalt det til andre jeg kjenner fordi modellen er gjennomsiktig og man vet at de følger loven og reglementet. I tillegg er det inspirerende å jobbe med hele teamet – alle drar i samme retning og alle er virkelig med på laget – til og med eierne vasker selv.

Jeg går på høyskolen i Oslo, og er her gjennom en organisasjon for døve i Tanzania. Faren min er døv, og jeg pleide å tolke for ham og hjelpe ham så godt jeg kunne. Drømmen min er å kunne dra tilbake og starte et initiativ for døve der. Jeg har allerede noen ideer, og har lært litt av weClean hva det vil si å være en helt ny bedrift.

Ditt hjem - i våre hender

Det er ingen "ukjente" i weClean, alle er tradisjonelle ansatte og ditt hjem er i gode hender. Vi har trygge forsikringsordninger for våre ansatte og for våre kunder.

Solidaritet til arbeidere

Alle som jobber i weClean er juridisk sikret 10% fremtidig utbytte av potensielt overskudd i bedriften. weClean bygges av arbeiderne og er for arbeiderne.

Drift gjennom teknologi

Vi bygger og investerer i vår teknologi for å få optimale driftsløsninger for våre arbeidere og våre kunder. Her trengs en og en halv linje tekst med tekst til circa.