Om Oss

Om oss

Kvalitet

weClean utvikler fremtidens måte å levere renholdstjenester til hjemmet og arbeidsplassen. Vi kobler etterspørsel med service, kvalitet og godt humør. Vi benytter moderne teknologi, gode forsikringsordninger og profesjonell opplæring for å sikre høy kvalitet på vår leveranse.

Alle våre renholdere gjennomgår teoretisk og praktisk opplæring. Dette gjør at vasken blir grundigere, mer effektiv og bedre for miljøet. Vi har stor respekt for ditt hjem og din private sfære, og vi har derfor inngått partnerskap med IF Skadeforsikring. I samarbeid med dem forsikrer vi ditt hjem for opptil 10 millioner norske kroner.

 

Våre verdier

Våre kjerneverdier er Peace, love & good times. Når vi står ovenfor utfordrende forretningsavgjørelser vender vi alltid oppmerksomheten mot våre kjerneverdier. Disse er forankret i en visjon om å skape en bærekraftig tjenesteleverandør som har mennesket i fokus.

Vi har et stort svart marked for hjemmerenhold i Norge. Dette ønsker vi å gjøre noe med. Vi tilbyr alle våre renholdere konkurransedyktig lønn og dekker alle sosiale kostnader. De er også forsikret gjennom IF hvis noe skulle skje dem på jobb.

I weClean må alle vaske. Renhold er tjenesten vi leverer og våre renholdere bygger vår bedrift. Dette betyr at daglig leder, markedsdirektør og alle andre i administrasjons-stillinger må ut å vaske på regelmessig basis. “If you are too cool to clean, you are too cool for us!”.

 

10% til renholdere 

Vi har organisert vår forretning slik at 10% av fremtidig overskudd i bedriften går til våre renholdere fordelt på timer levert. Våre renholdere er ryggraden i vår bedrift og vi tror på skalering av vår bedrift ved fokus på våre ansatte. Vi forventer at våre kunder behandler ansatte i weClean på samme måte som vi etterstreber å behandle våre kunder; med respekt, ydmykhet og høflighet.