Martine (21)

”weClean er et community bestående av kreative og flotte mennesker som er ute etter å gjøre sin egen greie. Jeg er stolt over å være en del av weClean!”

Jeg studerer musikkdesign ved Høyskolen Kristiania i Oslo. Min studiehverdag er veldig variert, og derfor er det et privilegium for meg å ha fått bli en del av weClean. Her kan jeg selv sette opp min egen timeplan. Denne friheten gjør det mulig for meg å tjene litt ekstra penger ved siden av studiene, slik at jeg kan fortsette å lage musikk. 

 Det er også en inspirerende plass å jobbe på. Jeg er ofte på utkikk etter inspirasjon til min musikk og finner i de fleste tilfeller inspirasjon og motivasjon i små ting. Jeg finner det derfor verdifullt å jobbe i weClean. Her kommer jeg daglig i møte med nye mennesker, i tillegg til at jeg får reise rundt i Oslo, som gir meg inntrykk jeg ikke ville vært foruten. Det kan sammenlignes med å være på en enorm utstilling. Med andre ord veldig inspirerende og motiverende. 

 weClean er et community bestående av kreative og flotte mennesker som er ute etter å gjøre sin egen greie. Ved å tilrettelegge for et fritt og inkluderende samfunn med en tanke om peace, love & good times, gir dette oss som frihetsvaskere muligheten til å følge drømmene våre.  

Jeg er stolt over å være en del av weClean!

Ditt hjem - i våre hender

Det er ingen "ukjente" i weClean, alle er tradisjonelle ansatte og ditt hjem er i gode hender. Vi har trygge forsikringsordninger for våre ansatte og for våre kunder.

Solidaritet til arbeidere

Alle som jobber i weClean er juridisk sikret 10% fremtidig utbytte av potensielt overskudd i bedriften. weClean bygges av arbeiderne og er for arbeiderne.

Drift gjennom teknologi

Vi bygger og investerer i vår teknologi for å få optimale driftsløsninger for våre arbeidere og våre kunder. Her trengs en og en halv linje tekst med tekst til circa.