Bedriftsvask

Vi tilbyr bedriftsrenhold, både fast og on demand. On-demand er perfekt for små bedrifter som ønsker sporadisk renhold, og du kan bestille det gjennom appen vår. Om du ønsker fast renhold til din bedrift kommer vi gjerne innom for en befaring. Det er bare å fylle ut skjemaet under.

Les Mer

Din bedrift- i våre hender

Det er ingen “ukjente” i weClean. Alle renholdere er ansatt på tradisjonelt vis, med profesjonell opplæring. I tillegg har vi trygg forsikringsordning for både kunder og ansatte.

Solidaritet til arbeidere

Alle som jobber i weClean er juridisk sikret 10% fremtidig utbytte av potensielt overskudd i bedriften. weClean bygges av arbeiderne, for arbeiderne.

Drift gjennom teknologi

Vi bygger og investerer i teknologi for å optimalisere drift for ansatte og kunder. På den måten sikrer vi gode arbeidsvilkår, bedre ressursbruk og god kvalitet på leveransen.

Bedriftsrenhold fra weClean

weClean har de to siste årene vært Nordens ledende servicetilbyder på renholdstjenester levert via digitale flater. Det siste året har vi åpnet opp for bedriftsmarkedet, og leverer allerede våre tjenester til bedrifter som ønsker moderne, lovlige og profesjonelle løsninger.

Les Mer

Bestilling Online

Bedriftsrenhold

Bedriftsvask

Fra 336,- (eks. mva)

*Fakturering 14 dager

344,- pr time

*Fakturering 30 dager

356,- pr time

Renholdsrapport

Til deg som bedrift